Internet of Things för flerbostadshus

Våra paketlösningar är framtagna ihop med våra kunder för att användas i flerfamiljshus.
Vad passar er?

Att digitalisera och framtidssäkra en fastighet kan vara komplicerat. Det finns en mängd olika lösningar och leverantörer på marknaden som kan vara svåra att välja mellan.

X2 Wireless är en totalleverantör av Internet of Things.
Vi har tagit fram färdiga paket som hjälper er att komma vidare snabbare utan att behöva använda flera olika aktörer.

Våra paket är lösningar för olika ändamål där resultatet är en färdig leverans användbar direkt. Vår leverans innefattar allt från sensorer till appen för slutanvändaren.

Våra paket

Brandpaket

Uppkopplade röksensorer med inbyggd temperaturövervakning

Klimatpaket

Sensorer för innemiljö i lägenheter

Säkerhetspaket

Inbrottslarm med larmcentralskoppling

Trygghetspaket

Anhöriglarm för äldre

IMD

Paket för vatten och energimätning

Bostadsrättsförening Sankt Jörgens Allé

“Vår bostadsrättsförening är snart 13 år gammal och det monterades brandvarnare i alla lägenheter när husen byggdes. År 2015 hade vi en lägenhetsbrand där brandvarnaren inte fungerade. Något år tidigare var det rökutveckling i soprummet som ligger i anslutning till en garagelänga. När vår styrelse tittade på nya brandvarnare prioriterade vi därför att ha övervakade brandvarnare och valet föll på X2 Wireless på grund av deras enkelhet och flexibla lösning där vi kan koppla in vattenlarm, temperaturlarm med mera i samma system. X2-systemet är även kopplat till larmcentral.”

Bostadsrättsförening Övre Briljant

“Som styrelseordförande i en bostadsrättsförening har man ett stort ansvar gällande systematiskt brandskydd. Att kunna stå upp för alla medlemmar i föreningen och säga att man vet att alla brandvarnare fungerar känns tryggt. Att vi dessutom monterat brandvarnare i de allmänna utrymmena och att vi övervakar allt via X2-appen gör systemet väldigt komplett. Vi blir ju alla drabbade av en eventuell brand så det känns bra att veta att alla har en fungerande brandvarnare.”

Hur går det till?

Besök

Vi kommer ut och tittar på er fastighet och ert behov. Vad finns det för behov? Är det ett brandskydd, vattenlarm eller kanske trygghetslarm som är mest intressant? Oftast kan en prisuppskattning lämnas redan här.

Offert

Vi tänker till och ger ett förslag på hur en lösning kan ser ut hos er. Förslaget innebär oftast en månadshyra utan installationskostnad och med livstidsgaranti.

Installation

Om vårt förslag överensstämmer med vad ni behöver förbereder vi för installation. Vi gör allt från lappning till själva monteringen av sensorer. En normalstor leverans brukar ta ungefär en halv dag att genomföra.

Överlämning

När allt är installerat och klart skapar vi dokumentation och överlämnar allt samtidigt som vi ger en kortare utbildning av funktionerna. Alla sensorer är nu uppkopplade och övervakade från appen.

Vill du veta mer?

Vi kommer gärna ut och berättar mer vad vi erbjuder. Fyll i formuläret, maila eller ring oss!