Flerbostad

Gemensamt brandskydd för gemensam trygghet. Du och dina grannar får larm direkt i mobilen om det börjar brinna i fastigheten. Ett starkare skydd för alla boende.

Brand

Vårt brandskydd har rökdetektorer anslutna till larmcentral, räddningstjänst och till alla som bor i fastigheten och ger dig det säkraste alternativet på marknaden.

Inbrott

Att ha larm ökar tryggheten hemma. Att dessutom ha ett larm som kopplas till larmcentral, grannar och anhöriga ökar tryggheten ännu mer.

Klimat

Frisk luft och en bra inomhusmiljö är helt grundläggande för att vi ska må bra och ha en god hälsa. Vi ger dig full koll på ett enkelt sätt. 

Trygghet

Vattenläckage, brand, inbrott, närvarolarm. Alla är lika viktiga. Vår paketlösning skyddar hemmet på ett lätt sätt som ger dig och dina anhöriga ett tryggare liv.

Energimätning

Spara pengar och miljö genom att mäta el och vattenförbrukning. Vi hjälper er komma igång! Våra sensorer kan anslutas till de flesta mätare på marknaden och kräver ingen ny kabeldragning.

Så här går det till

Besök

Våra rådgivare besöker er och tittar på fastigheten och era behov. Vi kan skräddarsy en lösning oavsett om det gäller brandskydd, vattenlarm eller trygghetslarm. Oftast kan en prisuppskattning lämnas på plats.

Offert

Vi ger ett förslag på hur en lösning kan se ut för er. Förslaget innebär oftast en månadshyra utan installationskostnad och med livstidsgaranti.

Installation

Vi tar hand om allt runtomkring installationen. I vanliga fall tar en installation en halv dag att genomföra. Detta får ni givetvis reda på innan vi är på plats.

Överlämning

När allt är installerat och klart finns alla sensorerna i din app. Vi sammanställer dokumentation till dig och har en genomgång hur allt fungerar, vilka funktioner som finns och hur du gör inställningar.

kundreferens

Brf Sankt Jörgens Allé

“Vår bostadsrättsförening är snart 13 år gammal och det monterades brandvarnare i alla lägenheter när husen byggdes. 2015 hade vi en lägenhetsbrand där brandvarnaren inte fungerade. Något år tidigare var det rökutveckling i soprummet.

När vår styrelse tittade på nya brandvarnare prioriterade vi därför att ha övervakade rökdetektorer. Vi valde X2 Wireless på grund av deras enkelhet och flexibla lösning. Vi kan kan koppla in vattenlarm, temperaturlarm med mera i samma system och det är dessutom kopplat till larmcentral.”

Brf Övre Briljant

“Som styrelseordförande i en bostadsrättsförening har jag ett stort ansvar gällande systematiskt brandskydd. Att kunna stå inför för alla medlemmar i föreningen och säga att jag vet att alla rökdetektorer fungerar känns tryggt. Att vi dessutom monterat rökdetektorer i de allmänna utrymmena och att vi har koll på i appen gör systemet väldigt komplett.

Vi blir ju alla drabbade av en eventuell brand så det känns bra att veta att alla har en fungerande rökdetektor.”