Säkerhetslösningar för företag

Färdiga paket med uppkopplade sensorer framtagna ihop med våra kunder. Oavsett storlek på er verksamhet har vi en lösning som passar.

X2 Wireless levererar färdiga och kompletta paket för ert företag så att ni kan fokusera på er verksamhet istället för att lägga kraft på teknik. Oavsett storlek på ert företag har vi en kostnadseffektiv lösning.

X2 Wireless tar ett helhetsansvar när det gäller säkerhet till företag. Vi levererar bland annat inbrott och brandsäkerhet uppkopplat mot de flesta larmcentralerna i Sverige.

Önskar ni att hantera larmen själva så har ni vår app till er hjälp.

Butik eller kontor

Våra paket passar perfekt från små till stora butiker och företag. Vill ni ha ett uppkopplat brandskydd eller ett intelligent säkerhetssystem styrt via app är våra paket något för er. Vi har valt att låta användarna vara det centrala i vårt system. Det ska vara enkelt och överskådligt men ändå kraftfullt och dynamiskt.

Larmcentral med väktare

Styrs via app

Låg månadskostnad

Inga extralicenser

Köpcenter eller större lokaler

Säkerhet för en större lokal innebär oftast flera olika system för brand och inbrott med bland annat centralapparater, undercentraler och larmsändare och dessutom mycket kabeldragning och projektering. Med X2 Wireless sensorer krävs ingen kabeldragning eller tunga installationer. Våra sensorer sätts upp där de behövs och är igång direkt mot larmcentral och app utan konfiguration. Lösningen blir ett fullt utbyggbart system där maxgränser på sensorer eller utrustning inte längre spelar någon roll. Vill man exempelvis larma upp en ny svåråtkomlig dörr görs det på någon minut.

Full kontroll i appen

Extremt låg installationskostnad

Ingen kabeldragning

Utbyggbart utan gränser

Våra paket
Paketen kan kompletteras med valfria sensorer. Klicka på paketen för att se mer.

Säkerhetspaketet

Inbrottslarm med larmcentralskoppling

Brandpaketet

Uppkopplade röksensorer med inbyggd temperaturövervakning

Hur ser vår leverans ut?

Besök

Vi kommer ut och tittar på er fastighet och ert behov. Vad finns det för behov? Är det ett brandskydd, vattenlarm eller kanske inbrottslarm som är mest intressant? Oftast kan en prisuppskattning lämnas redan här.

Offert

Vi tänker till och ger ett förslag på hur en lösning kan ser ut hos er. Förslaget innebär oftast en månadshyra utan installationskostnad och med livstidsgaranti.

Installation

Om vårt förslag överensstämmer med vad ni behöver förbereder vi för installation. Vi gör allt från att informera berörda parter till att själva monteringen av sensorerna. En normalstor leverans brukar ta ungefär en dag att genomföra.

Överlämning

När allt är installerat och klart skapar vi dokumentation och överlämnar allt samtidigt som vi ger en kortare utbildning av funktionerna. Alla sensorer är nu uppkopplade och övervakade från appen.

Vill du veta mer?

Vi kommer gärna ut och berättar mer vad vi erbjuder. Fyll i formuläret, maila eller ring oss!