Företag

Färdiga paket med uppkopplade sensorer framtagna ihop med våra kunder. Oavsett storlek på er verksamhet har vi en lösning som passar.

Vi levererar färdiga och kompletta paket för ert företag så att ni kan fokusera på er verksamhet istället för att lägga kraft på teknik. Oavsett storlek på ert företag har vi en kostnadseffektiv och skräddarsydd lösning.

X2 Wireless tar ett helhetsansvar när det gäller säkerhet till företag. Vi levererar bland annat inbrott och brandsäkerhet uppkopplat mot de flesta larmcentralerna i Sverige.
Vill ni istället hantera larmen själva så gör ni det enkelt i vår app. 

Butik eller kontor

Våra paket passar perfekt från små till stora butiker och företag. Vill ni ha ett uppkopplat brandskydd eller ett intelligent säkerhetssystem styrt via app är våra paket något för er. Vi har valt att låta användarna vara det centrala i vårt system. Det ska vara enkelt och överskådligt men ändå kraftfullt och dynamiskt.

  • Larmcentral med väktare
  • Styrs via app
  • Låg månadskostnad
  • Inga extralicenser

Köpcenter eller större lokaler

Säkerhet för en större lokal innebär ofta flera olika system, med olika centraler och sändare. Dessutom kabeldragning och projektering.

Vi gör det enklare – och säkrare. Med X2 Wireless sensorer krävs ingen kabeldragning eller tunga installationer. Sensorerna sätts upp där de behövs och är igång direkt mot larmcentral och app utan konfiguration. Lösningen blir ett utbyggbart system där maxgränser på sensorer eller utrustning inte längre spelar någon roll. Vill du larma upp en ny svåråtkomlig dörr görs det på någon minut.

  • Full kontroll i appen
  • Extremt låg installationskostnad
  • Ingen kabeldragning
  • Utbyggbart utan gränser

Våra paket

Brandskydd

Digitaliserat brandskydd med röksensorer anslutna till larmcentral, räddningstjänst och medarbetare ger ditt företag det säkraste alternativet på marknaden.

Säkerhet och inbrott

Vårt säkerhetspaket med inbrottslarm innehåller allt som behövs för att larma upp en lokal, stor som liten på ett snabbt och smidigt sätt.

Så här går det till

Besök

Våra rådgivare besöker er och tittar på fastigheten och era behov. Vi kan skräddarsy en lösning oavsett om det gäller brandskydd, vattenlarm eller trygghetslarm. Oftast kan en prisuppskattning lämnas på plats.

Offert

Vi ger ett förslag på hur en lösning kan se ut för er. Förslaget innebär oftast en månadshyra utan installationskostnad och med livstidsgaranti.

Installation

Vi tar hand om allt runtomkring installationen. I vanliga fall tar en installation en halv dag att genomföra. Detta får ni givetvis reda på innan vi är på plats.

Överlämning

När allt är installerat och klart finns alla sensorerna i din app. Vi sammanställer dokumentation till dig och har en genomgång hur allt fungerar, vilka funktioner som finns och hur du gör inställningar.