Smart trygghet

Skydda dig mot brand och inbrott. Våra sensorer är uppkopplade, trådlösa och enkla att installera. Du får ett modernt trygghetssystem som ger dig full koll, oavsett var du är. Med oss är du alltid trygg.

X2 Wireless är ett modernt sensorsystem för dig som vill känna dig lugn, trygg och ha koll på vad som händer. Våra uppkopplade sensorer kan mycket mer än att varna vid brand. Med data från sensorerna har du tillgång till information och beslutsunderlag redan innan problem uppstår.

Vi vill att den bästa och senaste tekniken ska vara tillgänglig för alla. Att digitalisera och framtidssäkra en fastighet behöver inte vara svårt. Våra smarta, uppkopplade sensorer är enkla att installera och lätta använda. I appen får du snabbt överblick över hela ditt system – oavsett om du bor i villa, lägenhet, har ett flerfamiljshus eller en företagslokal.

Våra produkter och tjänster bygger på trygg IoT (internet of things) – de är uppkopplade, smarta och säkra. Med X2 Wireless får du färdiga IoT-paket för brandskydd, hemlarm, klimatanalys och trygghetstjänster i samma smidiga sensorsystem. Redo att kopplas in och användas direkt.

Flerbostad

Gemensamt brandskydd för gemensam trygghet. Du och dina grannar får larm direkt i mobilen om det börjar brinna i fastigheten. Ett starkare skydd för alla boende.

Brand

Vårt brandskydd har rökdetektorer anslutna till larmcentral, räddningstjänst och till alla som bor i fastigheten. Det är det säkraste skyddet på marknaden.

Inbrott

Att ha ett bra inbrottslarm ökar tryggheten hemma. Att dessutom ha ett larm som kopplas till larmcentral, grannar och anhöriga ökar tryggheten ännu mer.

Klimat

Frisk luft och en bra inomhusmiljö är helt grundläggande för att vi ska må bra. Det är dessutom viktigt för byggnaden och ur energisynpunkt att det är lagom varmt och att det inte finns fukt någonstans. 

Trygghet

Vattenläckage, brand, inbrott, närvarolarm. Alla är lika viktiga. Vår paketlösning skyddar hemmet på ett lätt sätt som ger dig och dina anhöriga ett tryggare liv.

Energimätning

Spara pengar och miljö genom att mäta el och vattenförbrukning. Vi hjälper er komma igång! Våra sensorer kan anslutas till de flesta mätare på marknaden och kräver ingen ny kabeldragning.

Företag

Vi levererar kompletta, smidiga och lättanvända lösningar till företag. Alltid flexibla och skräddarsydda efter behov. Ni kan fokusera på er verksamhet samtidigt som ni har digitaliserat trygghetssystemet och har koll på allt i appen. 

Vi väljer X2